Expressis Verbis

A Pécsi Jogi Kar hallgatói lapjának internetes oldala.

Glosszátorok és Kommentátorok

Dies Diei

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nocsak!

2008.10.11. 09:05 | Expressis Verbis | 2 komment

Üdvözlégy Olvasó!

Szép lassan és komótosan (ahogy egyébként az a valamirevaló bürokráciákban szokott lenni), valahogy csak megszületett e blogoldal a hőn szeretett Verbis-szünk számára. Sőt, mentegetőzés terén, még hivatkoznék néhány külső körülményre is, mivel azokra, minden különösebb felelősség nélkül, bármit rá lehet fogni, és pompás kibúvó arra a kérdésre is például, hogy miért épp most indultunk neki, úgy istenigazándiból. A másik, hasonlóan nagyszerű feleletem pedig az lenne, hogy miért ne?

Még tartalom ügyében (holmi szerzői jogok miatt) egyeztetni fogok az újságot írókkal - bár kétlem, hogy komolyabb ellenvetéseink lennének azzal, ha cikkük e felületen is megjelennének -, így nagy valószínűséggel az októberi szám írásai már a jövő héten elérhetőek lesznek ehelyütt.

Annak fényében pedig, hogy az októberi szám csak hétfőn érkezik meg a karra (a nyomda autójának pénteki kuplungproblémái miatt), különösen indokolt az érdemi írások időbeli eltolása egy későbbi időpontra.

Szóval addig kéretik türelmesnek és megértőnek lenni.

Ugyanakkor, persze, a blogoldalt már lehet kommentálni, és javaslatokat megformálni formájának formálására.

 

U.i.: még egy mentegetőzés. Habár a korábbi blogtervünk, a verbis.blog.hu, még elérhető, de nincs, és nem is volt sohasem rajta tartalom. Ugyanis már a kezdet kezdetén sikerült elveszíteni annak felhasználónevét és jelszavát, még mielőtt komolyabb feltöltések megtörténtek volna, mivel hagyományos módon, tollal papírra rögzítettük ezen adatokat (most ennek az oldalnak e paraméterei már .doc-ban vannak elmentve). És mivel eleddig nem leltünk rá a megfelelő kulcsszavakra, ezért úgy döntöttem, hogy legyen egy másik blogoldal helyette, mert egyre csökkenő esélyt látok arra, hogy hetedik érzékektől vezérelve kitaláljam/kitaláljuk azokat.

Remélhetőleg, egy szép napon, majd a blog.hu törli azt az oldalt, hogy a két cím senkit se keverjen össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://everbis.blog.hu/api/trackback/id/tr22708141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekalein 2008.10.11. 12:57:14

ELSA Pécs Egyesület nevében ezúton kívánok bort búzát békességet kedvenc "napközis társunknak", a Verbisnek. Ígérjük, kitartó olvasói leszünk a blognak, illetve maradunk hívei a nyomtatott verziónak is.
Éljen soká!

Fertői Réka
elnök
ELSA Pécs Egyesület

picimissy 2008.10.12. 09:57:21

aztán vigyázz, nehogy töröld a *.doc-t, mert meghal ez a blog is ;)
süti beállítások módosítása